cum sa superezi anxietatea

Durere de cap dupa bautura

 

Trucuri pentru a elimina beția

Deși băutul poate fi considerat de mulți ca un obicei social inofensiv, știm că depășirea consumului de alcool poate avea consecințe grave pentru sănătatea noastră și pentru sănătatea altora. Și este faptul că alcoolul nu se ridică întotdeauna în capul nostru la momente potrivite, așa că uneori poate fi nevoie să cunoașteți câteva trucuri pentru a elimina beția și a fi treaz din nou cât mai curând posibil. În dureride.com vă oferim câteva recomandări pentru a reuși. Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Sfaturi pentru eliminarea durerii de cap

index

  1. Stați hidratat
  2. Luați cafea încărcată
  3. Induceți vărsături
  4. Luați băuturi izotonice și zaharuri
  5. Luați un duș rece

Stați hidratat

Mai întâi de toate, este foarte important să se hidrateze abundent, acesta este un mare truc pentru a elimina beția . Unul dintre efectele alcoolului din corpul nostru este deshidratarea, astfel încât a doua zi mulți oameni experimentează mahmureala temut .

Apa potabilă abundent vă va ajuta să hidrateze din nou și să eliminați alcoolul prin urină, ceea ce face ca beția să meargă mult mai repede. Desigur, dacă căutați să hidrateze cât mai curând posibil, atunci este important să fie apă și nu băuturi răcoritoare sau alte tipuri de băuturi. Păi, alte băuturi cu alcool, chiar și la un nivel mai scăzut de alcool, vă vor agrava situația, precum și băuturile prea dulci.

Trucuri pentru a elimina betia - Stai hidratat

O cafea încărcată

Dacă vă întrebați cum treceti peste mahmureala rapid ține cont de faptul că a bea mai multe cesti de cafea tare este un truc clasic . Cofeina este un stimulent puternic care activează creierul nostru, cauzând scăderea simptomelor de alcool. De asemenea, pentru că este o băutură diuretică vă va ajuta să urinați și să eliminați toxinele.

Cu toate acestea, este convenabil să rețineți că, pentru a-și îmbunătăți efectele, trebuie să fie maro și încărcat singur . În plus, este convenabil să însoțești acest pas cu prima recomandare, astfel încât să fiți, de asemenea, hidratat și veți obține băutura să treacă mai repede. Dar, este la fel de important să rețineți că nu trebuie să exagerați cafeaua, deoarece prea multă cafeină nu este bună pentru sănătatea dumneavoastră. Dacă paharele sunt bine încărcate, cu un cuplu sau maximum trei puteți avea efectul pe care îl căutați.

Trucuri pentru a elimina beția - Cafenea împușcată încărcată

Induceți vărsături

Unul dintre cele mai bune trucuri pentru a elimina berea, dar nu ca multe, deși este util, este de a provoca vărsături . Prin eliminarea alcoolului din sistemul nostru înainte ca ficatul să îl metabolizeze, vom contribui efectiv la reducerea prezenței acestuia în organismul nostru și vom recupera mult mai repede. Dacă beția este însoțită de amețeli intense și disconfort, aceasta este o opțiune extrem de recomandată. Într-un astfel de caz, este foarte important să înlăturați amețelile beției înainte de a merge la culcare, pentru că în această stare de dormit este foarte probabil să vomite.

Luați băuturi izotonice și zaharuri

Nu-ți place apa? Ei bine, atunci, în loc să bea multe băuturi pentru sportivi , deoarece acestea vor ajuta să rămână hidratat și de a recupera sărurile pe care corpul tau a pierdut prea mult alcool și vărsături, în cazul în care a existat. Aceasta este o măsură foarte recomandată pentru a elimina beția. Este mai bine să opteze pentru băuturi sportive pe care veți găsi în magazine, dar dacă sunteți acasă și puteți face o combinație foarte simplu , care va ajuta în același mod.

Bea apă, lamaie și sare

Se prepară această băutură și suma maximă pe care puteți întotdeauna în timp ce unele înghițituri de apă minerală singur, va servi pentru a reechilibra săruri minerale în corpul dumneavoastră și de a recupera de la deshidratare și pentru a diminua efectele alcoolului asupra corpului tau.

Trebuie doar să umpleți un pahar cu suc de jumătate de lămâie sau un întreg dacă este un pahar mare și să umpleți spațiul rămas cu apă. Apoi adăugați un vârf de sare și amestecați până când vedeți că este bine amestecat și că sarea se dizolvă. Puteți lua deja în gume mici.

În plus, dulciurile consumatoare, cum ar fi ciocolată sau produse din zahăr, cu condiția să nu fie o cantitate excesivă din aceasta, vă pot ajuta să vă recuperați mai bine de la o beție, scăzând prezența alcoolului în organism.

Trucuri pentru a elimina betia - Luati bauturi si zaharuri izotonice

Faceți un duș rece

Dacă vă întrebați: cum să eliminați o beție în câteva minute?. Atunci trebuie să știți că este posibil, doar dacă nu sunteți excesiv de beat. Asadar unul dintre cele mai bune trucuri pentru acest lucru este, fără îndoială, să luați o baie bună sau un duș cu apă rece . Acest lucru vă va ajuta să vă treziți și vă va face să vă simțiți mult mai bine. Dar este foarte important să nu faceți totul imediat, deoarece poate fi un șoc pentru organism. Cel mai bine este să începeți cu puțină apă caldă și, treptat, să coborâți la temperatura apei pentru a vă plimba cu apă proaspătă și să țineți câteva secunde sau foarte puțin, cu un maxim de 5 minute este suficient.

Cu toate acestea, dacă sunteți foarte amețit sau beat nu este recomandat, ați putea fi rănit în duș. În acest caz, veți avea nevoie de ajutorul cuiva sau alegeți una dintre opțiunile pe care le-am propus.

Concluzie

În dureride.com vrem să vă reamintim că cel mai bun mod de a evita o beție este consumul de alcool în mod moderat. Este important să beți în mod responsabil pentru a evita nu numai să vă dăuneze sănătății, ci și să le faceți rău altora.

De asemenea, dacă ați băut mai mult, nu urcati la volan baut. Ci mai degrabă să vă lăsați ajutați de o rudă sau de un prieten care vă poate duce acasă în siguranță.

Acest articol este doar informativ, dureride.com  nu are puterea de a prescrie  tratament medical sau de a face orice fel de diagnostic. Vă invităm să mergeți la un medic în cazul în care prezentați orice tip de condiție sau disconfort.

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare cu Trucuri pentru a elimina beția , vă recomandăm să intrați în categoria noastră de Sănătate a Familiei .

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print

Articole relaționate