durere cervical

Durere de cap la ceafă

 

Ce cauzează o durere de cap în partea inferioară a capului?

Tensiunea de cap provoacă presiune constantă sau durere în jurul capului, în apropierea templelor sau în spate și gât. Foarte des sunt cauzate de stres.

Cauze

Dureri de cap în partea din spate , care este cauzata de stres este cel mai frecvent tip de durere cu experiență de către adulți. Acestea apar frecvent prin contracția mușchilor scalpului și a gâtului din cauza stresului . Acestea pot fi, de asemenea, legate de modificările chimice din creier. Alți factori care contribuie la disconfort includ restul necorespunzător, starea proastă, depresia, anxietatea, oboseala, supraexpunerea sau foamea.

Factori de risc

Femeile de vârstă mijlocie suferă cele mai multe dureri de cap, deși unii nu-l resentimentează.

simptome

Cele mai frecvente simptome ale dureri de cap la spate sunt o ușoară până la moderată de presiune sau durere în partea superioară, pe părțile laterale sau în partea din spate a capului. Aceste dureri se produc la sfârșitul zilei și pot fi însoțite de dificultăți de somn, iritabilitate, ușoară sensibilitate la lumină și sunet, concentrație împrăștiată sau dureri musculare generale.

Tratamente cu contra-medicamente

Tensiunile de cap ale tensiunii pot fi tratate cu medicamente pe bază de durere, cum ar fi acetaminofenul , aspirina sau ibuprofenul  .

Tratament preventiv

Pentru pacienții cronici, medicii pot prescrie antidepresive pentru a controla depresia, care este un declanșator al durerilor. Ei pot, de asemenea, recomanda formarea de odihnă sau managementul stresului.

AVERTISMENT: În niciun caz acest articol nu ar trebui tratat ca o consultație medicală profesională. Consultați întotdeauna un medic specialist înainte de cea mai mică îndoială cu privire la acest sau orice alt subiect legat de sănătate.

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print

Articole relaționate