Ce să faci cu durerea dentară?

Majoritatea situațiilor de urgență la medic dentist apar atunci când există durere dentară sau dinte .

Durerile dinților sau molarilor sunt cauzate, de obicei, de inflamațiile pulpei în care cavitățile, fracturile influențează …

se manifesta ca o durere de dinți de durere intensa, pulsatila , care apare la stimuli , cum ar fi alimentele calde sau reci, dulciuri, consumul de alimente acide , cum ar fi portocale … Când această inflamație durează mult timp fără a lua măsuri poate fi extins la aproximativ dantura si creste durerea.

Vom răspunde la câteva dintre întrebările pe care majoritatea pacienților ni le adresează în timpul vizitelor de urgență din cauza unei dureri de dinți.

Ce cauzează durerea dentară?

 

Cauzele pot fi diverse, astfel încât cel mai important lucru este să mergeți rapid la o clinică dentară, astfel încât măsurile să fie puse cât mai repede posibil.

Puteți distinge între sensibilitatea dinților și durerea pulpa.

Dinte sensibilitatea dureri dentare se produce atunci când acțiunile sunt efectuatezizi șiprimi alerte atunci când consumulalimente acide sau consumulbăuturi calde sau FIAS. Aceasta este o durere foarte localizată și punctuală.

  • Fractura dinților molari (rădăcină).
  • Filtrarea unei bucăți dentare sau a unei umpluturi vechi.
  • Periajul dinților într-un mod greșit pentru o perioadă lungă de timp face ca zona moale a gumei să se umfle sau să se micsoreze.
  • Bruxismul înțepenirea dinților îi face să sufere pentru o lungă perioadă de timp și să devină mai sensibili.
  • Bolile parodontale.
  • Ortodonția poate produce, de asemenea, sensibilitate la dinți și cu ajustări lunare poate provoca disconfort și sensibilitate.
  • Performanța muncii ca umplutură sau endodonție pentru o perioadă de timp poate produce sensibilitate dentară care va scădea în timp (10 zile), în caz contrar ar trebui să mergeți la medicul dentist.

Durerea pulpa poate fi acută sau cronică. Momentar (mestecat) sau continuu. Se va întâmpla când pulpa observă un stimul extern care vă deranjează. De asemenea, depinde de starea pulpei, pe măsură ce se schimbă și ea în funcție de vârstă. Din motive parodontale. fractura de dinti. Trebuie să tratezi această durere, altfel consecințele ar putea fi pierderea dintelui.

Pulpa este țesutul localizat în interiorul organului dentar, înconjurat de dentină (frecvent este cunoscut ca nerv, deși nu este definiția cea mai corectă).

Ce trebuie să faceți dacă durerea este când beți băuturi?

Dacă durerea este punctuală cu un analgezic, ar fi suficient și, dacă este mai gravă, ar trebui să mergeți la medicul dentist pentru a fi tratat ca o durere de dinți care vă poate face să vă pierdeți dintele.

Ce este bine pentru durerea dintelui?

Analgezice, apă de gură ( clorhexidină ). Ele ne ajută să facem durerea mai ușoară și să facem zona mai curată.

Ce elimină durerea dinților?

Rezolvați problema, dar mai întâi trebuie să știți de unde provine și de ce. Cele mai frecvente tratamente din durerea de dinți sunt obturațiile, endodonția, extracțiile, apicectomiile … În plus, problemele dentare pot avea repercusiuni asupra sănătății generale.

Ce trebuie să luați pentru durerea dentară prin arcușuri?

Analgezice, astfel încât să nu deranjeze și trebuie să îmbunătățiți igiena, astfel încât să nu avem cavități.

Ce să faci cu durerea dinților unui bebeluș?

Atunci când un copil este să-l dentitie puțin pe care se poate face trebuie să fie pacient dau suzete speciale, care sunt stocate în congelator și putem da pentru a calma Apiretal sau Dalsy. În plus, în farmacie există ambalaje pentru ieșirea dinților.

De ce durează un dinte cu endodonție?

La efectuarea unui endodontic țesut pulpa îndepărtat și se umple și etanșează spațiul poate o conductă este inaccesibil sau are o formă dificilă pentru acces , astfel încât nu este sigilată corespunzător și bacteriile sunt filtrate consecințe grave durerea.

De ce dă un dinte cu degradare?

Carii dentare este o infecție a dinților, produsă de bacterii care distrug structura dintelui și care ne provoacă durerea.

De ce apare durerea de dinți în timpul sarcinii?

În timpul sarcinii, este obișnuit ca gingiile să devină inflamate din cauza gingivitei de sarcină, astfel încât să poată sângera gingiile și să aibă disconfort sau dureri de dinți. Este necesar să aveți o igienă dentară foarte bună în timpul sarcinii și în cazul în care trebuie să efectuați orice tratament aveți nevoie de permisiunea ginecologului și este recomandat să se facă în al doilea trimestru de sarcină.

De ce mă trezesc cu dureri dentare?

În cele mai multe cazuri, este de obicei datorită stoarcerii nocturne, ceea ce noi numim “Bruxism”, și este rezolvată cu o atelă de descărcare de gestiune .

În concluzie, pentru a avea o bună sănătate dentară, este recomandabil să mergeți la verificările anuale pentru a evita durerile dentare și să vă bucurați de bună stomatologie și sănătate generală.

Când dinții noștri se deteriorează din diverse motive, trebuie să mergem la medicul dentist și să facem planul de tratament cel mai potrivit, astfel încât să puteți pune o soluție și durerea nu este foarte gravă. Când se efectuează tratamentul, anestezia este utilizată astfel încât să nu dureze, observi doar o puncție când o injectezi, dar este suportabilă.

De multe ori este teama de necunoscut sau nervozitate, dar pentru că suntem în clinica dentară pentru a explica tratamentul.

Există cazuri de pacienți foarte nervoși la Clinica Stomatologică Magallanes. Avem sedare cu gaz și ochelari virtuali pentru a putea relaxa pacientul și a nu fi traumatizat.